dijous, de gener 07, 2010

Descartats i apreciacions diverses

PR Guspira participarà a la llista amb 24 candidats gràcies a la seva desesperació a l'hora de colar-nos a Kathyn Joosten a la llista, una senyora actriu de sèrie televisiva i femenina que els membres del jurat no van donar per relevant.
Kalispera 2010 té dues participacions de menys. Santiago Grisolía i Luke Menard han caigut de la seva llista. Recalquem que al Menard ja ens el vam carregar l'any passat, tot i que en aquell cas va ser PR Guspira qui el va proposar. 23 candidats a la llista Kalispera.
Gog&Magog van proposar a un senyor ministre d'Irlanda. El seu nom, Brian Leniha. Diuen que és un gran tertulià però mai l'hem vist amb la Rahola. Per això, Gog&Magog participaran amb 24 candidats.
Mischa Barton ha estat l'intent més agosarat de la llista d'enguany del Llop Poruc. Tot i ser dels pocs participants que podien defensar la seva llista en directe (una opció molt recomanable si voleu evitar sorpreses), va ser incapaç de convèncer esgrimint arguments de molt poca consistència. La Llista 2010 de Llop Poruc té 24 candidats.
Alfredi Krugger va veure -també aquest any- com la llista li quedava reduïda a 24 -igual que en l'edició anterior- per tenir la vista massa esbiaixada cap a països poc consistents. En aquest cas es tracta d'Inguxètia, República lligada a Rússia que té Magas com a capital i un senyor amb cara de Borat que es diu Yunus-Bek Yevkurov i que malauradament no podrà jugar amb nosaltres per irrellevant. La defensa personal que va fer en Krugger davant dels assistents al sopar tampoc va servir de res.
Finalment, malgrat participar amb 25, també volem donar un toc d'atenció al reciclatge excessiu d'algunes de les llistes. No són il·legals, no hi ha cap anomalia, però recordeu que no hi ha ètica sense estètica. El cas més escandalós és el de Puigdomènech que en el número 18 de la seva llista encara s'hi reflexava el canvi d'estiu d'enguany de tal manera que on hi llistava a Richard O'Sullivan, hi havia una fletxa al costat per a introduir a Patrick Swayze. Lleig.
En Povedíllez parla d'un tal senyor Kalàshnikov com si l'inventor del fusell d'assalt més important del món no tingués nom de pila. Mikhail és com els seus pares el van batejar i així és com li hauriem de dir nosaltres.
Apa doncs, sort a tots i salut a alguns.