dilluns, de juny 12, 2006

Al Zarqaui ens regala un nou líder

La mort del terrorista jordà Abu Muzab al Zarqaui (39 anys), home fort d'Al Qaeda a l'Iraq, serveix per donar un tomb a la classificació de Memento Mori. Els 61 punts que aporta fan líder Sir Humphrey, situen en el segon lloc Spiderz i permeten a Gog i Magog -guanyador vigent- estrenar el compte de punts en aquesta edició.

Per cert, que davant la incertesa generada divendres mentre s'esperava la confirmació de la mort d'Al Zarqaui, un impacient Sir Humphrey va llançar una advertència que considerem que val la pena reproduir:

"Espero no s'empari en artificis reglamentaris ni escrupuloses interpretacions dominades per la mala fe per endarrerir més del compte l'acceptació del desafortunat traspàs del franquiciat d'Al Qaeda a l'Iraq. Està en joc el bon nom d'una competició on fins ara ha imperat el "fair play" i que no s'hauria d'adulterar d'una manera tan flagrant".

Queda dit. I així queda la cosa:


1. Sir Humphrey. 139 punts (61 Al Zarqaui+39 Rocío Dúrcal+39 Rocío Jurado)
2. Spiderz. 117 punts (61 Al Zarqaui+56 Dana Reeve)
3. Cabanillas. 95 punts (56 Dana Reeve+ 39 Rocío Juradlo)
4. ABM. 78 punts (39 Rocío Dúrcal+39 Rocío Jurado)
Willy Fogg. 78 punts (39 Rocío Dúrcal+39 Rocío Jurado)
6. Gog i Magog. 61 punts (Al Zarqaui)
7. Llop Poruc. 44 punts (39 Rugova + bonus primer de l'any)
8. MS. 39 punts (Rocío Jurado)
9. Maruja4. 36 punts (Slobodan Milosevic)
10. Capità sensible. 2 punts (John Kenneth Galbraith)
Puigdoménech. 2 punts (John Kenneth Galbraith)

12. I els que queden per estrenar-se, a veure si ens espavilem...

4 comentaris:

Puigdomènech ha dit...

En Sir Humphrey parla de debò com en Sir Humphrey

Anònim ha dit...

Benvolgut Puigdomènech,

No voldria pas que atribuís a res que tingui a veure amb l'erudició la suposada semblança de les meves matusseres tombarelles lexico-sintàctiques al prodigiós deplegament de recursos argumentals practicat pel personatge de ficció del qual, a tall d'homenatge, goso manllevar el nom i títol nobiliari.

La modèstia i voluntat de servei pròpia del funcionariat de més alt nivell al qual pertanyo, m'obliga a evidenciar que, malgrat la meva proximitat als càrrecs electes, qualsevol mèrit acumulat en primera persona no pot ser degut a res que no sigui el treball acumulatiu i mecànic desprovist de tot enginy amb què els governats m'ofereixen la possibiltat d'aportar quelcom de concret a projectes de naturalesa filantròpica, el mèrit dels quals ha de recaure en les terceres persones que l'han dirigit pasivament.

Vaja, que em passo moltes amb el DVD de "Yes Minister" que em van portar els Reis.

Salut

Anònim ha dit...

En un afany per reduir la diferència que porta el Señor LLop Poruc respecte les primeres posicions del ranking, sembla que a l'hora de contar els anys d'Al-Zarqaui s'ha descontat, ja que, nascut el 20 de octubre de 1966, encara no havia complert els 40, aixi que reclamo els 61 punts, i no pas 60, que ens pertoquen als encertants.

Queda dit.

Anònim ha dit...

Benvolguts companys de joc,

Assumeixo les acusacions rebudes i procediré de manera immediata a restituir els punts que manquen.

Als acusadors malpensats, però, els recordo que des de la bona fe s'ha considerat que Al Zarqaui és efectivament mort o, fins i tot, s'ha admès que pogués ser una persona de carn i ossos i no pas una mera invenció dels serveis de propaganda nord-americans. O és que encara penseu que els reis no són els pares?

Però no voldria entrar en aquest debat estèril. Des d'aquesta posició de benevolència, Llop Poruc considera resituït també el seu bon nom. I també llança una profecia: Aquest punt no us servirà de res al final del joc. Això no ha fet més que començar.

Amb tota cordialitat,

LP