diumenge, de gener 22, 2006

Primera víctima de l'any


Desafiant els pronòstics, la primera víctima de l'any no ha estat ni Ariel Sharon (que segueix quasi vegetatiu en un hospital de Jerusalem) ni Alfredo Di Stéfano (ja donat d'alta després d'una intervenció cardíaca). L'outsider que se'ls ha anticipat ha estat el president de Kosovo, Ibrahim Rugova, víctima d'un càncer de pulmó que ell mateix va fer públic el setembre passat. El Gandhi dels Balcans (així l'anomena La Vanguardia) tenia 61 anys, de manera que aporta 39 punts més el bonus del primer de l'any a l'únic encertant, Llop Poruc.

4 comentaris:

David de Putput ha dit...

Felicitats Llop Puruc! Veig que el teu instint de depredador torna a funcionar. Però recorda que els conflictes armats són i seran sempre la nostra font principal de punts.

llop poruc ha dit...

El Llop Poruc aposta pels conflictes interns, aquells que s'interposen entre el cos i l'ànima. El Gandhi dels Balcans no ha necessitat més pistoles per entrar definitivament a la història.

Puigdomènech ha dit...

Impressionant encert. El Llop Poruc amenaça amb arrassar des del primer dia. Però la temporada és llarga i queda molta Lliga per davant.

D'altra banda, sugereixo posar el bonic i internacional signe † després del nom dels finats a l'entrada Les llistes per al 2006, cosa que crec que només pot fer l'autor de l'entrada original.

llop poruc ha dit...

Que consti que amb aquest únic encert ja milloro la marca de l'any passat, és trist si ho mires així...